Consultanta Spirituala

Activitatea de Consilier Spiritual implica notiuni si experienta in mai multe domenii dedicate cunoasterii ezoterice. Unele va pot fi familiare, de altele nici nu ati auzit, insa toate impreuna dau rezultate multumitoare.

Consultanta Spirituala prin vizualizare, citiri ale campurilor energetice si masuratori ale parametrilor radiestezici, toate acestea intr-un cadru terapeutic adaptat necesitatilor de moment ale persoanei care solicita acest tip de consultanta.

Se pot face  Masuratori si Evaluari pentru cele mai diverse situatii din viata:

sanatate, relatii, iubire, afaceri. spatii (case, apartamente, terenuri), pozitionarea cat mai benefica a obiectelor in spatiu, cauze ale bolilor, blocaje energetice.

 

Terapie Reiki

Reiki curăţă, îndreaptă şi vindecă, căile energetice, permiţând astfel ca, Ki-ul sănătos să curgă într-o manieră naturală. Uneori, întreaga energie blocată este ridicată  la un câmp de energie mai înalt, unde este procesată. Alteori, este topită şi îndepărtată, sau arsă.

Când este îndepărtat un blocaj, persoana simte uneori o senzaţie de rece, şi când este topit sau ars, o senzaţie de fierbinte. Odată ce Ki-ul curge natural, organele fizice şi ţesuturile sunt apoi capabile să termine procesul de vindecare.

Programari si detalii la telefon 0723377860

Scanarea Aurei

Se scaneaza biocampurile energetice si se indeparteaza orice deformari sau deplasari ale lor. Se activeaza si se purifica campurile bioenergetice cu metode de vindecare naturale si noninvazive.

Se livreaza informatii din Cronica Akasha despre persoana, se fac evaluari parapsihologice pentru tendintele evolutive curente si se armonizeaza in modul cel mai benefic pentru cei implicati orice tip de activitati, dorinte sau proiecte de viitor.

Citirile va sunt oferite prin clarvedere si intuitie

Programari si detalii la telefon 0723377860