Arta Masajului

 

Scopul Masajului Artistic este doar sa fie. Asa a fost conceput sa existe ca forma de arta divina si nimeni, dar nimeni, nu a avut ceva impotriva.

„work of art with its own rare design”

….  asa suna definitia specialistilor in Art Massage   ….

o arta cu propria sa forma rara de exprimare”

Persoana binecuvantata care sta pe masa de masaj, desi traieste constant senzatii divine, pluteste in sfere inalte si se deconecteaza fabulos, este ignorata.

Tot ce conteaza la acest tip de masaj este trairea artistului. Maseorul prin atingerile, mangaierile si miscarile sale creeaza o opera de arta efemera, ca un dans, o succesiune de atingeri diafane ce creeaza, pentru el insusi in primul rand ( woooaaaaa ce egotic), un ritual, un camp energetic aproape solid, o iluzie facuta din mii de atingeri, repetate obsesiv, alunecari elegante pe portiunile moi ale corpului si pasi adaugati in ritmul muzicii interioare.

In timpul acestui masaj, in plutirea creeata de miscarile ritualice, hipnotice, maseorul intra in transa, pierde contactul cu realitatea, camera si mediul inconjurator dispar datorita efectulul de tunel, de ingustare a privirii sale numai asupra palmelor alunecand pe pielea persoanei masate.

Contactul permanent dintre palmele maseorului si pielea celui care sta pe masa de masaj creeaza o intrepatrundere intre campurile celor doi si astfel orice traire experimenteaza maseorul se simte si la cealalta persoana. Invers, pentru faptul ca cel de pe masa de masaj este pasiv si raspunde la orice stimul ca un amplificator, maseorul simte si mai intens. Are loc un efect in cascada de retransmitere a senzatiilor fiecaruia pana la instalarea semitransei si accesarea subconstientului.

Acesta este momentul cand totul dispare, cand amandoi isi dilata constiinta si ating stari Beatifice.

Pana acum am crezut ca acestea se pot atinge prin meditatie, prin rugaciune, sau iubire dar niciodata prin masaj. Uneori este bine ca cei doi sa nu se cunoasca intial, sa fie compatibili energetic si dispusi sa participe la asemenea experiment.

Exista mai multe nivele ale acestei arte. A fost descoperita in Franta, se recomanda a se face cu pantofi de lac, are reguli de conduita si se poate face in public.

Masajul ca forma de arta, in public, se face dupa regulile unui spectacol. Pe primul loc vine incantarea privitorului. Pentru asta sunt pantofii de lac. :) Apoi pe masura ce masajul avanseaza tesatura virtuala a urmelor palmelor pe piele devine fascinata prin repetare.

Cand are loc in particular, Masajul Artistic devine o forma avansata de meditatie in care mintea se retrage in zone adanci si linstite si doar mainile se misca de a lungul suprafetei de masat cu miscari precise, lente, lungi si continui.

Masajul Artistic nu este o forma de terapie, sau relaxare, nu are implicatii erotice de nici un fel, exista doar pentru el insusi..

 

 

 MihaiB

Masaj

Pentru Programari Sunati la 0723377860