Afectiunile Coloanei Vertebrale

Sedinte de chiropraxie eficiente.

Programari la 0723377860

Osteopatia (Chiropraxia)

Corpul omenesc este intocmai ca o casa, avind oasele soldului drept bază si coloana vertebrala drept stilp de sustinere. Dacă oasele soldului se disloca, coloana vertebrala se va curba. Coloana vertebrala constind din 26 vertebre este partea cea mai usor dislocabila a corpului omenesc. Vertebrele, daca sint dislocate, incep sa apese maduva spinarii si apoi baza nervilor spinali. Ca urmare apar dureri in zonele comprimate sau perturbari in organele inervate de acesti nervi. In afara de aceasta, dislocarea vertebrelor trage cu ea ligamentele si muschii si obstructionează circulatia singelui si a limfei.

Probleme datorate dislocarii vertebrelor

lumbago, ischialgia, dureri ale oaselor soldurilor, genunchi, glezne, degetele de Ia picioare si coaste; hipotermie, diferite dureri de cap, blocajul sau dureri ale umenilor, constipatii, diaree, boli ale femeilor: dureri la mentruatie, menstruatie nenegulată, infertilitate; boli de ficat, stomac, intensine, inima, pancreas, rinichi, splină, probleme ale sângelui, etc.

chiropraxie, osteopatie

Cind apare dislocarea coxala, se dezechilibreaza greutatea corporala asupra gambelor, iar aceasta va avea o influenta negativa asupra coloanei vertebrale si chiar asupra intregului schelet.

Dislocarea coxala produce de asemenea durere si incordarea muschilor si tesuturilor conjunctive si, in final, impiedica circulatia sangvină.

Harta cu afectiunile datorate deplasarii vertebrelor

coloana vertebrala

Click pe Poza

Deficiente ale coloanei vertebrale si afectiunile cauzate de deplasarea fiecarei vertebre in parte.

Masaj

Pentru Programari Sunati la 0723377860